Korekcija podočnjaka hijaluronskim filerima

Gubitak masnog tkiva u srednjem delu obraza i u podočnjacima je jedan od najranijih znakova starenja koji počinje da se javlja već oko tridesete godine.

Hijaluronskim filerima se vrlo upešno nadoknađuje gubitak volumena i koriguju se tamni i udubljeni podočnjaci. Upali podočnjaci licu daju umoran izgled, pa se hijaluronskim filerima briše umor sa lica, a lice izgleda osveženo i zdravo.

korekcija podočnjaka hijaluronom

Ko je dobar kandidat za korekciju podočnjaka?

Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju udubljene i tamne podočnjake. Kada u predelu podočnjaka postoje kesice, one se takođe mogu delimično korigovati i postići dobar estetski rezutat.

Nekada je pre korekcije podocnjaka korigovati volumen jagodica ili srednjeg dela obraza, što će vam naši lekari objasniti na konsultativnom pregledu.

O tretmanu:

Bezbednost procedure

Za korekciju podočnjaka koriste se isključivo najkvalitetniji hijaluronski fileri remoniranih proizvođača koji imaju odobrenje Američke agencije za hranu i lekove-FDA.

Fileri se aplikuju tehnikom igle i kanile čime se obezbeđuje maksimalna bezbednost i osiguravaju dobri rezultati. Procedura traje oko dvadesetak minuta, a efekat traje 12-15 meseci.

Podočnjaci pre i posle

Podelite ovu stranicu!

Željenu proceduru možete zakazati pozivom na 064/237-0707, svakog radnog dana od 09:00-21:00 časova.
Konsultacije i pregledi za sve estetske i antiaging procedure su besplatne.